Pipehatt AS Nettbutikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Norges nettbutikk for peis og pipe

Betaling

Pipehatt AS oppgjørsbetingelser

 Generelt sendes varer fra oss når betalingsform er avtalt og ihht alternativene skissert under. (Du velger betalingsform når du går til kassen med den/ de varen / varene der ligger i handlevogn.)


Vi har innført KLARNA betalingssystem. Dette sikrer deg markedes beste og sikreste betalingsløsning. 

 

KLARNA er et fleksibelt betalingssystem alt etter hva som passer kunden best.

Alternative betalingsmetoder:

Med kortbetaling - oppgjør skjer umiddelbart.

Betaling med faktura - gebyrfri faktura får du 14 dager på å betale for varen. Dermed kan du motta varen og i ro og fred betale for varen innen 14 dager uten at det koster noe ekstra. 

Delbetaling - oppdeling av beløpet  avtales med KLARNA i kjøpsprosessen i kassen hvor lang tid du ønsker for å innfri kjøpesummen. 

 

For bedrifter gjelder følgende betalingsløsninger: 

 

1: Forskuddsbetaling:

Kundens ordre aktiveres til pakking og sending når beløpet er oss i hende per konto. Kontonummer til Pipehatt.com er 26994213503. Innbetalingen bør merkes med firmanavn evt ordrenummer.
( Dersom kunden ønsker raskest mulig ekspedering av varen med forskuddsbetaling, kan kvittering for overført beløp scannes og sendes til vår E- Post: mail@pipehatt.com )

2: Postoppkrav:

Varene sendes med postoppkrav, der kunde betaler hele beløpet for produkt samt fraktomkostninger inkl mva i sin helhet ved avhenting av varer på Postkontoret/ Post i butikk.

3: Pay-Pal betalingsløsning.

Innbetaling av ordresum ved bruk av betalingsløsning med bankkort.  (Enkelte nettlesere har desverre problemer med Pay Pal. Vi oppfordrer da til bruk av forskuddsbetaling /DIBS som aktuell betalingsløsning.)


PROBLEMER med å opprette ordre eller utføre betaling??? Send oss gjerne en mail og vi oppretter ordren for deg! Selvsagt uten ekstra kostnad for deg!

 

Pipehatt AS 2017

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke