Norges Nettbutikk for Peis&Pipe
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Norges Nettbutikk for Peis & Pipe

Betaling

Pipehatt AS oppgjørsbetingelser

 Generelt sendes varer fra oss når betalingsform er avtalt og ihht alternativene skissert under. (Du velger betalingsform når du går til kassen med den/ de varen / varene der ligger i handlevogn.)


Vi har innført KLARNA betalingssystem. Dette sikrer deg markedes beste og sikreste betalingsløsning. 

 

KLARNA er et fleksibelt betalingssystem alt etter hva som passer kunden best.

Alternative betalingsmetoder:

Med kortbetaling - oppgjør skjer umiddelbart.

Betaling med faktura - gebyrfri faktura får du 14 dager på å betale for varen. Dermed kan du motta varen og i ro og fred betale for varen innen 14 dager uten at det koster noe ekstra. 

Delbetaling - oppdeling av beløpet  avtales med KLARNA i kjøpsprosessen i kassen hvor lang tid du ønsker for å innfri kjøpesummen. 

 

For bedrifter gjelder følgende betalingsløsninger: 

 

1: Forskuddsbetaling:

Kundens ordre aktiveres til pakking og sending når beløpet er oss i hende per konto. Kontonummer til Pipehatt.com er 26994213503. Innbetalingen bør merkes med firmanavn evt ordrenummer.
( Dersom kunden ønsker raskest mulig ekspedering av varen med forskuddsbetaling, kan kvittering for overført beløp scannes og sendes til vår E- Post: mail@pipehatt.com )

2: Postoppkrav:

Varene sendes med postoppkrav, der kunde betaler hele beløpet for produkt samt fraktomkostninger inkl mva i sin helhet ved avhenting av varer på Postkontoret/ Post i butikk.

3: Pay-Pal betalingsløsning.

Innbetaling av ordresum ved bruk av betalingsløsning med bankkort.  (Enkelte nettlesere har desverre problemer med Pay Pal. Vi oppfordrer da til bruk av forskuddsbetaling /DIBS som aktuell betalingsløsning.)


PROBLEMER med å opprette ordre eller utføre betaling??? Send oss gjerne en mail og vi oppretter ordren for deg! Selvsagt uten ekstra kostnad for deg!

 

Pipehatt AS 2017

Trykk ENTER for å søke